начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

моля за съвет и помощ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за съвет и помощ

Мнениеот svetly_so » 07 Ное 2008, 17:15

През 1997г. със заповед на кмета на общината ми беше наредено да премахна санитарен възел в таванското ми помещение, което бях изградила над кухненският бокс на долния етаж.Тъй като бях нарушила нормативните изисквания, аз доброволно премахнах тоалетната чиния и комисия от общината констатира премахването, но за съжаление не ми беше издаден протокол за това.По време на построяването на сградата /1990-91г./, поради несъгласието на "съседите" /роднини/, тръбите на "ВиК" инсталацията да минат през общите части на кооперацията, бяха изгадени в комина, който обслужваше само моя апартамент и стигаха до таванското ми помещение.
Сега, 11 години по-късно, "съседите" ми решиха, че не трябва да ползвам и водата в таванското ми помещение и комисия от общината се позовава на същата заповед от 1997г.,която не била отменена и е все още действаща.Аз отново доброволно спрях водата, демонтирах мивката, душ батерията и затворих мръсният канал.Но и това явно не беше достатъчно.Комисията този път ме задължава да разруша изградената в соственият ми комин "ВиК" инсталация, което обаче би причинило големи щети.
Не на последно място е и факта, че юристката на общината е лична приятелка на моите "съседи-роднини", а съпругът на братовчедката ми е "видна" политическа фигура и това ме притеснява особено много, защото тези действия от страна на общинската администрация започват да ми приличат на тормоз и злоупотреба със служебно положение.
Моля, посъветвайте ме какво да направя!
Предварително благодаря!
svetly_so
Младши потребител

Re: моля за съвет и помощ

Мнениеот sunrise » 07 Ное 2008, 17:26

Не мисля ,че е тормоз.
Ви К тръби в комина е абсурдно,все едно кой ползва комина и със сигурност са незаконно изградени.
sunrise
Активен потребител

Назад към Административно право