начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

KAT - Камери - Акт за установяване на админ. нарушение.

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: KAT - Камери - Акт за установяване на админ. нарушение.

Мнениеот marsidi » 12 Ное 2008, 13:59

Galahar за огромно съжаление много малко хора мислят като теб :x Ако всички водачи в София,/ и не само/ спазват дистанция, дават мигач/а някой не знаят, защо се дава и въобще каква му е функцията/, няма да има толкова ПТП и т.н. да не отегчавам аудиторията.
Друг е въпроса с катаджийте, всеки шмекерува, защото гледа от другите. Да ме прощават катаджийте, ама кьорави ли са за лъскавите коли/ и не само/, за тези които карат пред очите им по трамвайните линия на отделено място за движение само на трамвай и то с каква скорост :evil: , а за пешеходните пътеки да не говориме първо дали са на най-подходящото място за пресичане, второ някои водачи смятат, че там вместо да се намали, се дава "мръсна газ" и голям кеф, как пешеходците тичат. :evil:ама катаджийте се правят, че не виждат и в същото време теб те спират защото не спрял на пешеходна пътека, на пешеходец който се чуди въобще дали да се запъти към пешеходната пътека, ето това е "държавата", 5 човека условно казано си "разиграват коня', другите вместо да застанат срещу тях, казват е щом те могат, защо да не мога и аз..." и така докога?
Не знам защо тук се споменава, как е в ЕС, е даде ама там се спазват законите, има и гражданско самосъзнание, страх от закона и т.н., а иначе те и европейците като постоят за по дълго в БГ, стават ганьовци.
Да ме извини автора на темата, че излязох от нея. :roll:
marsidi
Потребител

Re: KAT - Камери - Акт за установяване на админ. нарушение.

Мнениеот vetre » 12 Ное 2008, 19:58

той галахар от месец на влиза във форума,пък това не са негови мисли
а писания които едва ли отговарят на истината.значи не прави грам
нарушения по пътя,пък раздава бухалково правосъдие
vetre
Потребител

Предишна

Назад към Административно право