Бихте ли ми казали колко е таксата, която се внася към съда за физ.л., когато се обжалва наказателно постановление? Може ли от всяка банка да се внесе? По коя сметка- обща някаква на СРС?
Благодаря
- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
колко е таксата...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: колко е таксата...
изчакайте указания от съда.
там ще ви посочат размера на таксата,ако има такава и по коя сметка да се внесе.
Може от всяка банка да се внесе,но комисионната е ралична.
там ще ви посочат размера на таксата,ако има такава и по коя сметка да се внесе.
Може от всяка банка да се внесе,но комисионната е ралична.
- usra_ovcova
- Потребител
Добре , ще изчакам.В понеделник ще я вкарам чрез кмета на района, пък после каквото поискат от съда.Беше ме страх да не ги обида и без това обжалването си го пиша сама- свободни разсъждения над ЗАНН, но все пак имам 2 НП за едно и също нещо- за 100 и за 500лв. Дано по- голямата глоба отпадне, това е борбата! И дано не се смее много съдията..
Благодаря
Благодаря
- countessbathory
- Младши потребител
karlson написа:Няма такса
Няма какво да чакате! Държавна такса не се дължи!
Беше време, когато различните съдебни състави творяха импровизации- вече има задължителна практика в тази насока.
- Гост.
- Старши потребител
Няма такса! Аз в момента обжалвам НП по сгрешен акт, който ми съставиха за превишена скорост...
Та и на втора инстанция ще се пробвам сега, първото ми "свободно съчинение по ЗАНН" нещо не се хареса от съда...
Та и на втора инстанция ще се пробвам сега, първото ми "свободно съчинение по ЗАНН" нещо не се хареса от съда...
- novozagorski
- Младши потребител
Може би е било прекалено "свободно"!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Дам, не съм юрист, а не съм и длъжен, господине!
По това дело не са и задължителни услугите на юрист...Уви, в България прекалено много неща влияят на съда, дори да не си бръснат!
А подхвърляне на подобни жлъчни забележки, аз лично, позволявам само, ако съм ви повикал да ми плащате глобата!
По това дело не са и задължителни услугите на юрист...Уви, в България прекалено много неща влияят на съда, дори да не си бръснат!
А подхвърляне на подобни жлъчни забележки, аз лично, позволявам само, ако съм ви повикал да ми плащате глобата!
Последна промяна novozagorski на 19 Яну 2010, 13:03, променена общо 1 път
- novozagorski
- Младши потребител
Ако идете гол в съда- много ще ги впечатлите и няма и дума да отворят за такса!!!
Има още какво да се постига в българския съд!
Успех!
Има още какво да се постига в българския съд!
Успех!
- usra_ovcova
- Потребител
не се карайте, съдията затова е сложен- да се произнесе " е ли не е ли"- аз лично като приключа ще ви пиша за резултата. какъвто и да е печеля отсрочката, която ми е необходима. Успех на всички.
- countessbathory
- Младши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|