Имам въпрос. Как се уреждат и на база кои регламенти в Европа износа от България за Германия например. Предварителен договор ли се прави? Как да съм сигурен, че като си нарамя стоката няма да съм прецакан като отида там на място. Моля за съдействие или насока където мога да разбера това. Или агенция към която мога да се обърна.
Благодаря предварително.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 02:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Договор за доставка в Германия
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Договор за доставка в Германия
При така поставен въпрос мисля, че търговията не ви е попрището, на което трябва да се развивате...
Каква агенция трябва да оправя междуличностни или междуфирмени договорни отношения? Ако смятате, че няма да ви платят за стоката, като стигне в Германия, по-добре не въртете бизнес с тези хора...
Каква агенция трябва да оправя междуличностни или междуфирмени договорни отношения? Ако смятате, че няма да ви платят за стоката, като стигне в Германия, по-добре не въртете бизнес с тези хора...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Re: Договор за доставка в Германия
http://www.bcci.bg/bulgarian/
Ето ви държавен орган.
Аз ходя на техни семинари да се обучавам. Но ако смятате да завършите право, преди да започнете търговия с Германия.... То и аз да тръгна да си внасям лично стоките, вместо да ходя по магазините......
Ето ви държавен орган.
Аз ходя на техни семинари да се обучавам. Но ако смятате да завършите право, преди да започнете търговия с Германия.... То и аз да тръгна да си внасям лично стоките, вместо да ходя по магазините......
- nksuccess
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|