- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов конкурс за младши магистрати !!!
|
|
Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!
Искам да попитам колегата mishi_83, след като вече е встъпил в съответния съд, ще трябва ли да ходи на работа до започване на обучението в НИП?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- stefania84
- Нов потребител
georgiev_sfbg написа:...Бруто е! ...Мдааа!
Бруто, нето....все тая - предполагам, че повечето колеги не са избрали тази професия заради парите (колкото и тривиално да звучи)
На спечелилите - още веднъж честито и успешна кариера
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
stefania84 написа:Искам да попитам колегата mishi_83, след като вече е встъпил в съответния съд, ще трябва ли да ходи на работа до започване на обучението в НИП?
Благодаря предварително!
Колега, ще ти отговоря на лични. Пиши ми като си ги включиш
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Включих ги!
- stefania84
- Нов потребител
Поздравления и от мен!
На заседанието на 06.10 ВСС ще определи дата на която всички ще се съберем - официално - 90 човека - ако всеки носи шишенце....паметно ще да е !
На заседанието на 06.10 ВСС ще определи дата на която всички ще се съберем - официално - 90 човека - ако всеки носи шишенце....паметно ще да е !
- bluelake
- Младши потребител
bluelake написа:Поздравления и от мен!
Много добра идея. Може да си организираме някакво неофициално събиране след това, за да се опознаем
П.П. Прокурорите от Благоевград и Търговище ще бъдат вербувани за каузата лично от мен - поемам ангажимента
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
stefania84 написа:...след като вече е встъпил в съответния съд, ще трябва ли да ходи на работа до започване на обучението в НИП?
Благодаря предварително!
...Мдаа! ...Естествено! ...Да не получавате "възнаграждение", за да си стоите в къщи?!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
mishi_83 написа:bluelake написа:Поздравления и от мен!
Много добра идея. Може да си организираме някакво неофициално събиране след това, за да се опознаем
П.П. Прокурорите от Благоевград и Търговище ще бъдат вербувани за каузата лично от мен - поемам ангажимента
В този смисъл, нека всички съфорумци, които споделят идеята да изразим желание и да се организираме след официалното откриване, за събиране - все пак голяма част от нас преживяват тези конкурси близо 10 месеца...други пък сме се включили на по-късен етап....но вярвам винаги водещото при всички постове е била добронамереността и колегиалността и т.н - вярвам, че за в бъдеще те ще прераснат в още по-задълбочена форма на интеграция и уважение!
- bluelake
- Младши потребител
Аз съм твърдо "за" идеята. Всъщност ще е престъпление с висока степен на обществена опасност да не полеем успеха си На 14.10 мисля да встъпвам в длъжност . Това със заплатата е вярно. Толкова е в момента. Включително и по време на обучението
- bobi_vasilev
- Потребител
Нека си пожелаем успешна кариера а на всички колеги, които не успяха тази година, успех на следващия конкурс
- bobi_vasilev
- Потребител
Мислех отново да благодаря на колегите, които се отказаха от прокурорския и така постъпиха много благородно, но стига само тук сме им благодарили. Мисля, че трябва да направим това на маса. Така ,че Димо Колев да се стяга в кръста А най-новото попълнение в РП- Плевен как ще черпи мен и Румен Николов просто не знам
- bobi_vasilev
- Потребител
bobi_vasilev написа:Мислех отново да благодаря на колегите, които се отказаха от прокурорския и така постъпиха много благородно, но стига само тук сме им благодарили. Мисля, че трябва да направим това на маса. Така ,че Димо Колев да се стяга в кръста А най-новото попълнение в РП- Плевен как ще черпи мен и Румен Николов просто не знам
Идеята на новото попълнение на прокуратурата от града на люляците хич не е лоша Само че за съжаление мен няма кой да ме черпи. Напротив, ако има как, някои ще ме линчуват....Но както и да е. Наздраве колеги!
- lawyers1
- Младши потребител
lawyers1 написа:bobi_vasilev написа:Мислех отново да благодаря на колегите, които се отказаха от прокурорския и така постъпиха много благородно, но стига само тук сме им благодарили. Мисля, че трябва да направим това на маса. Така ,че Димо Колев да се стяга в кръста А най-новото попълнение в РП- Плевен как ще черпи мен и Румен Николов просто не знам
Идеята на новото попълнение на прокуратурата от града на люляците хич не е лоша Само че за съжаление мен няма кой да ме черпи. Напротив, ако има как, някои ще ме линчуват....Но както и да е. Наздраве колеги!
Колега, жив, умрял - не пускайте кокала...
- bluelake
- Младши потребител
Поздравления на всички назначени колеги. Пожелавам само успехи.
Идеята за събиране е много добра, защото повечето от нас има кого да почерпят, така че, до скоро...!
Моля, ако някой получи в петък информация относно евентуалното наличие или липса на жалби на решението на ВСС в седемдневния срок, да сподели.
Идеята за събиране е много добра, защото повечето от нас има кого да почерпят, така че, до скоро...!
Моля, ако някой получи в петък информация относно евентуалното наличие или липса на жалби на решението на ВСС в седемдневния срок, да сподели.
- heavymetal
- Младши потребител
Поздравления, колега Езекиева.
Изисква се нещо повече от ум и знания, за да постъпи човек като Вас, защото може и подаването на заявление да е естествена и нормална постъпка, но е важно човек да осъзнава това и реално да го направи. Адмирации!
Поздравления и за останалите колеги - младши съдии.
Изисква се нещо повече от ум и знания, за да постъпи човек като Вас, защото може и подаването на заявление да е естествена и нормална постъпка, но е важно човек да осъзнава това и реално да го направи. Адмирации!
Поздравления и за останалите колеги - младши съдии.
- heavymetal
- Младши потребител
Имаме принципно съгласие - така, че предлагам след 06.10. да се започне организация на мероприятието - или поне концептуална организация
- bluelake
- Младши потребител
bluelake написа:Имаме принципно съгласие - така, че предлагам след 06.10. да се започне организация на мероприятието - или поне концептуална организация
...Точно така! ...И които не "носят" на алкохол, ще започнат кариерата си - с "летящ старт"(!) ...като създадат допълнителна работа на ВСС (в частност - на Комисията по дисциплинарни производства към ВСС), на органите на МВР, а вероятно и на "четвъртата независима власт" - медиите!
...И в допълнение - няма да са нито първите, нито последните (практиката, го е доказала)!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
georgiev_sfbg написа:bluelake написа:Имаме принципно съгласие - така, че предлагам след 06.10. да се започне организация на мероприятието - или поне концептуална организация
...Точно така! ...И които не "носят" на алкохол, ще започнат кариерата си - с "летящ старт"(!) ...като създадат допълнителна работа на ВСС (в частност - на Комисията по дисциплинарни производства към ВСС), на органите на МВР, а вероятно и на "четвъртата независима власт" - медиите!
...И в допълнение - няма да са нито първите, нито последните (практиката, го е доказала)!
Жорка, за голи помисли отговорност няма...всичко е на концептуално ниво
Иначе за пореден път се изхождаш "на място"...
- bluelake
- Младши потребител
bluelake написа:Жорка, за голи помисли отговорност няма...всичко е на концептуално ниво
Иначе за пореден път се изхождаш "на място"...
...Относно "изхождането" - други са под наблюдение "тепърва" и "концептуално"!
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Празнуването ще започне още в събота на концерта на Scorpions!
- heavymetal
- Младши потребител
|
|