начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Дознатели

Мнениеот niki6 » 08 Сеп 2003, 00:33

Abe 4uh 4e ve4e sa otpadnali mai,pri vas s vrazki li stava ili izpita e redoven?
niki6

Мнениеот niki6 » 08 Сеп 2003, 00:42

Kolega ste sam blagodaren ako mi kajes nesto pove4e za konkursa.I az sam ot Varna,teparva ste ima li novi broiki?
niki6

Мнениеот mincho » 08 Сеп 2003, 08:54

kajete ,nesto za izpita..,fizicheskoto otdavna otpadna! test li ste e kakvo..ste ima li sabesedvane?
mincho
Младши потребител

Мнениеот drolski » 08 Сеп 2003, 15:56

Психо -теста не е толкова страшен,стига да имаш малко по-добра обща култура,и абстрактно мислене-просто не оставяйте психолозите да ви водят за носа!!!Аз май скоро ще започвам при тях взеха ми, оригиналната диплома и вонната книжка-и чакам заповед за назначение!!!Но в момента работя на друга по-готина работа,е да, по заместване,но престижна и незнам какво да правя???Дали ще ми вземят "акъла" там ,дали ще има много бачкане,дали ще ме майтапят,че сме юристи а работим при "ченгетата"???Абе въобще -объркана работа-някой казва големи пари, а колко ще са големи никой не знае-ами и дежурствата-HELP!!!
drolski
Нов потребител

Мнениеот mincho » 08 Сеп 2003, 17:23

HEI..,DROLSKI ZABRAVILI CHE PREDI DA TE VZEMAT IMASH I IZPIT PO NK,NPK I KRIMINALISTIKA?!!
mincho
Младши потребител

Мнениеот niki6 » 08 Сеп 2003, 22:41

Tova otkade go izmisli?Az razbrah-fizi4.test i psiho
niki6

Мнениеот BRETO » 09 Сеп 2003, 01:38

Работата като дознател ще трупа ли юридически стаж след промените?
BRETO

Мнениеот drolski » 09 Сеп 2003, 08:55

На мен просто ми взеха документите и ми казаха чакай-и аз чакам, сякаш ще работя в Пентагона!!!А това за изпитите при нас мисля, че го направиха само за момичета/колежки/,поради големия наплив на дами, за тази професия!Иначе ще откача-кога пак да уча като луд.........Да, тази работа дори и след промените се брои за юридически и трудов стаж!!!
drolski
Нов потребител

Мнениеот triniti » 09 Сеп 2003, 08:59

Някой има ли повече информация относно изпита върху НК, НПК и Криминалистика.
triniti

До Дролски

Мнениеот gega » 09 Сеп 2003, 09:16

Г-н Дролски,
ти вече си влязъл в матрицата! Желая ти успех! За повече информация питай Тринити! Ако ти си Избрания, ше успееш ! Само имай повече вяра на Оракула. Кой е той ли! И аз не зная, само Ибранниците са известени!:))))
gega

Мнениеот drolski » 09 Сеп 2003, 11:48

Още не съм влязъл то тези от "Пентагона" още не са се обадили-голямо чакане пада!!!А иначе ще питам Тринити за мнението на Оракула-дали ще ми каже.....!???
...Доколкото знам това няма да бъде нещо като изпит ,а по скоро практически въпроси свързани с дознателите и имат ли място те в нашата система..../това е поверителна информация/, така че няма страшно-и както са казали древните римляни:..... "Който трябва да влезе, ще влезе".......
drolski
Нов потребител

Мнениеот лили » 09 Сеп 2003, 11:52

Колеги,някой може ли да ми даде сайта,в който има повече информация за конкурса за дознатели?Блягодаря предварително!
лили

Мнениеот mincho » 09 Сеп 2003, 17:37

znachi ste bade tejko...,dobre de ,a nesto kato konspekt,ili napatstvashti vaprosi ..,ili izobsto kakvo po diavolite ste se sasatoi tozi izpit?????
mincho
Младши потребител

Мнениеот drolski » 10 Сеп 2003, 08:14

Абе, каквото стане дори да не сме вътре, аз засега имам добра работа-така, че много не ми пука-ПИСНА ми от тези изпити-доцент,професор на кого му пука ние сме изкарали по 50-60 изпита, че още един голяма работа!!!!!!!!!!!!
drolski
Нов потребител

Мнениеот mincho » 10 Сеп 2003, 09:04

razbirate li?!!!! ne moje da ima izpit bez konspekt...znachi tova ne e izpit!
mincho
Младши потребител

Мнениеот abogada » 10 Сеп 2003, 10:37

Доколкото аз знам,изпита ще се състои от тест с въпроси от НК,НПК и криминалистика;предполагам,че ще се наблегне на предварителното производство и престъпленията,разследвани от дознатели,едва ли ще се включат такива против личността,защото са от компетентността на следствието.Успешно издържалите теста ще бъдат на събеседване,според мен там ще се реши въпроса кого ще назначат!
abogada
Нов потребител

Мнениеот mincho » 10 Сеп 2003, 13:01

interesno ,kaKVO STE STANE,AKO SI IZDARJAL PSIHOTO I TE SKASAT NA TESTA?
mincho
Младши потребител

Мнениеот georgieva » 10 Сеп 2003, 14:17

Spored men-v takuv slu4ai zabravi za rabotata!
georgieva
Младши потребител

Мнениеот triniti » 10 Сеп 2003, 15:50

Значи по последна информация изпита ще бъде тест по наказателно право, процес и криминалистика, който ще бъде в единия ден, а на вторият ден с издържалите теста ще има събеседване. Толкова. Ако някой научи нещо ново да информира.
triniti

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити