- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дознатели
|
|
Re: Дознатели
Abe 4uh 4e ve4e sa otpadnali mai,pri vas s vrazki li stava ili izpita e redoven?
- niki6
Kolega ste sam blagodaren ako mi kajes nesto pove4e za konkursa.I az sam ot Varna,teparva ste ima li novi broiki?
- niki6
kajete ,nesto za izpita..,fizicheskoto otdavna otpadna! test li ste e kakvo..ste ima li sabesedvane?
- mincho
- Младши потребител
Психо -теста не е толкова страшен,стига да имаш малко по-добра обща култура,и абстрактно мислене-просто не оставяйте психолозите да ви водят за носа!!!Аз май скоро ще започвам при тях взеха ми, оригиналната диплома и вонната книжка-и чакам заповед за назначение!!!Но в момента работя на друга по-готина работа,е да, по заместване,но престижна и незнам какво да правя???Дали ще ми вземят "акъла" там ,дали ще има много бачкане,дали ще ме майтапят,че сме юристи а работим при "ченгетата"???Абе въобще -объркана работа-някой казва големи пари, а колко ще са големи никой не знае-ами и дежурствата-HELP!!!
- drolski
- Нов потребител
HEI..,DROLSKI ZABRAVILI CHE PREDI DA TE VZEMAT IMASH I IZPIT PO NK,NPK I KRIMINALISTIKA?!!
- mincho
- Младши потребител
На мен просто ми взеха документите и ми казаха чакай-и аз чакам, сякаш ще работя в Пентагона!!!А това за изпитите при нас мисля, че го направиха само за момичета/колежки/,поради големия наплив на дами, за тази професия!Иначе ще откача-кога пак да уча като луд.........Да, тази работа дори и след промените се брои за юридически и трудов стаж!!!
- drolski
- Нов потребител
До Дролски
Г-н Дролски,
ти вече си влязъл в матрицата! Желая ти успех! За повече информация питай Тринити! Ако ти си Избрания, ше успееш ! Само имай повече вяра на Оракула. Кой е той ли! И аз не зная, само Ибранниците са известени!:))))
ти вече си влязъл в матрицата! Желая ти успех! За повече информация питай Тринити! Ако ти си Избрания, ше успееш ! Само имай повече вяра на Оракула. Кой е той ли! И аз не зная, само Ибранниците са известени!:))))
- gega
Още не съм влязъл то тези от "Пентагона" още не са се обадили-голямо чакане пада!!!А иначе ще питам Тринити за мнението на Оракула-дали ще ми каже.....!???
...Доколкото знам това няма да бъде нещо като изпит ,а по скоро практически въпроси свързани с дознателите и имат ли място те в нашата система..../това е поверителна информация/, така че няма страшно-и както са казали древните римляни:..... "Който трябва да влезе, ще влезе".......
...Доколкото знам това няма да бъде нещо като изпит ,а по скоро практически въпроси свързани с дознателите и имат ли място те в нашата система..../това е поверителна информация/, така че няма страшно-и както са казали древните римляни:..... "Който трябва да влезе, ще влезе".......
- drolski
- Нов потребител
Колеги,някой може ли да ми даде сайта,в който има повече информация за конкурса за дознатели?Блягодаря предварително!
- лили
znachi ste bade tejko...,dobre de ,a nesto kato konspekt,ili napatstvashti vaprosi ..,ili izobsto kakvo po diavolite ste se sasatoi tozi izpit?????
- mincho
- Младши потребител
Абе, каквото стане дори да не сме вътре, аз засега имам добра работа-така, че много не ми пука-ПИСНА ми от тези изпити-доцент,професор на кого му пука ние сме изкарали по 50-60 изпита, че още един голяма работа!!!!!!!!!!!!
- drolski
- Нов потребител
razbirate li?!!!! ne moje da ima izpit bez konspekt...znachi tova ne e izpit!
- mincho
- Младши потребител
Доколкото аз знам,изпита ще се състои от тест с въпроси от НК,НПК и криминалистика;предполагам,че ще се наблегне на предварителното производство и престъпленията,разследвани от дознатели,едва ли ще се включат такива против личността,защото са от компетентността на следствието.Успешно издържалите теста ще бъдат на събеседване,според мен там ще се реши въпроса кого ще назначат!
- abogada
- Нов потребител
interesno ,kaKVO STE STANE,AKO SI IZDARJAL PSIHOTO I TE SKASAT NA TESTA?
- mincho
- Младши потребител
Spored men-v takuv slu4ai zabravi za rabotata!
- georgieva
- Младши потребител
Значи по последна информация изпита ще бъде тест по наказателно право, процес и криминалистика, който ще бъде в единия ден, а на вторият ден с издържалите теста ще има събеседване. Толкова. Ако някой научи нещо ново да информира.
- triniti
|
|