Здравейте,имам един въпрос.Не съм си плащал данъка на апартамента от 2006 г.Разбрах,че има някаква давност.Колко години е и какво трябва да направя?Попитах в общината,но останах с впечатлението,че се правят на "луди"!
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Погасяване по давност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Погасяване по давност
общата 5 годишна.
Те се правят на "луди", а неплащалият е ок.?
Те се правят на "луди", а неплащалият е ок.?
- Гост.
- Старши потребител
Благодаря!Аз говорих с един нотариус,и той ми каза 3 години.Има ли нещо такова?
- ltzanev
- Нов потребител
Нотариуса нещо е омотал давността за периодични плащания по Закона за задълженията и договорите и давността за публични вземания.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Благодаря,значи 5 години.Ясно!
- ltzanev
- Нов потребител
Ми то 5 г. ам се брои от 1 януари на годината, следваща годината на възникване на задължението...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|