- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАК ДА ИЗКАРАМ ОТЛИЧЕН 6 НА ВСЕКИ ИЗПИТ?
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
КАК ДА ИЗКАРАМ ОТЛИЧЕН 6 НА ВСЕКИ ИЗПИТ?
Постът съдържа реклама и е изтрит от модератор.
- microslushalki
- Нов потребител
Re: КАК ДА ИЗКАРАМ ОТЛИЧЕН 6 НА ВСЕКИ ИЗПИТ?
microslushalki написа:... НЕ СЕ ПРОВАЛЯЙТЕ НА ИЗПИТИТЕ С ЕВТИНИ УСТРОЙСТВА.
ПРОМОЦИЯ НА МИКРОСЛУШАЛКИ, ОТСТЪПКИ НА ЕДРО
Вземети си изпита 100% без да рискувате
Администраторите ще преценят дали тук е мястото за реклама на търговията Ви, обещаваща псевдо продукт. Остарели са ми разбиранията сигурно, но все още не съм остаряла толкова, че да си позволя да подмина с безразразличие подобни изяви. Не, че няма да си намерите пазар на друго място, но намирам за нагло да афиширате дейността си точно в този форум. Утре, горд ползвател на Вашите устройства, ще има претенциите да бъде компетнетентен да правораздава, обвинява, защитава... и... едва ли нещо от това Ви интересува, защото не Ви носи пари. Мен обече ме засяга, защото всеки ден се сблъсквам с продукти - мутанти на родното юридическо образование, защото обичам професията си и вярвам, че от която и страна на залата и в каквото и да е качество, юристът трябва да притежава професионални и лични качества, които е развил без помощта на евтините или скъпите устойства, бълващи бисери в ушите му на едро или на дребно. Далече съм от мисълта, че това, което четете, стига до която и да е затънтена част на съзнанието Ви, заето с осчетоводяване на приходите от продуктите и услугите, които предлагате, далече съм и от мисълта, че хора като Вас и тези, които Ви търсят, няма да получават с гордост дипломите си и със самочувствието на хартиения носител да компетентстват във всички сфери на обществения живот. Имате право да се упражнявате навсякъде, където безконтролно Ви се предоставя трибуна, но и нетърпимостта към хора като Вас също може свободно да бъде изразявана. Аз съм тази, която я отключва в този форум.
-
lexy21 - Активен потребител
Дали това е реклама или ироничен отговор на скъсаните на адвокатските изпити от предната тема?
- rozablue
- Потребител
не се лъжете - в залите има заглушители и даже ще Ви хванат
- palmi
- Нов потребител
АКО СЕ ПИТАТЕ КАК ДА ИЗКАРАМ ОТЛИЧЕН 6 НА ВСЕКИ ИЗПИТ?
ОТГОВОРА Е ТУК: ................
Предлагам невидими бръмбъри тип Джеймс Бонд за вземане на изпити и под наем 100% гаранция
Виж ти каква изобретателност -мухи без глави щъкащи като свободни електрони в буркан.
-
Melly - Старши потребител
Позакъсняла оферта по отношение на изпита за адвокати!
- nk7702n
- Старши потребител
palmi написа:не се лъжете - в залите има заглушители и даже ще Ви хванат
А защо мобилните телефони работят?
Е ли правото право?
- amonev
- Младши потребител
amonev написа:palmi написа:не се лъжете - в залите има заглушители и даже ще Ви хванат
А защо мобилните телефони работят?
Това показва какви недорасълчета, без капчица самосъзнание и отговорност се явяват на този изпит.
Изводите ще си ги направите сам/и...
-
Melly написа:Това показва какви недорасълчета, без капчица самосъзнание и отговорност се явяват на този изпит. Изводите ще си ги направите сам/и...
Кое по-точно? Цитатът ви към моят коментар или като цяло темата?
Аз смятам, че няма заглушаващи устройства в залите или поне не мощни високочестотни излъчватели, достатъчни да заглушат всичко в диапазона 0.9, 1.8 и 2.4 Ghz, които са и масово използвани за пренос на цифрови данни от съвременните устройства. В някоя малка зала може и да има внедрени, но за размерите на Аулата си трябва сериозна техника.
Именно и липсата на такива заглушаващи устройства, предпоставя предлагането на предаватели от рода на тези разисквани тук в темата. Друг е въпроса, че ползващите ги лъжат самите себе си, а не изпита/изпитващия, защото утре когато им потрябва - в съдебна зала или другаде, това радиопредавателче няма да го има и реално те ще са основана тема на коментари относно това как са си взели изпита и какъв "капацитет" имат!
Е ли правото право?
- amonev
- Младши потребител
amonev написа:Melly написа:Това показва какви недорасълчета, без капчица самосъзнание и отговорност се явяват на този изпит. Изводите ще си ги направите сам/и...
Кое по-точно? Цитатът ви към моят коментар или като цяло темата?
Аз смятам, че няма заглушаващи устройства в залите или поне не мощни високочестотни излъчватели, достатъчни да заглушат всичко в диапазона 0.9, 1.8 и 2.4 Ghz, които са и масово използвани за пренос на цифрови данни от съвременните устройства. В някоя малка зала може и да има внедрени, но за размерите на Аулата си трябва сериозна техника.
Нямах предвид вас, amonev,
Цитатът ми е оправен към аудиторията, а както виждам, вие сте направил правилния извод!
amonev написа: Именно и липсата на такива заглушаващи устройства, предпоставя предлагането на предаватели от рода на тези разисквани тук в темата. Друг е въпроса, че ползващите ги лъжат самите себе си, а не изпита/изпитващия, защото утре когато им потрябва - в съдебна зала или другаде, това радиопредавателче няма да го има и реално те ще са основана тема на коментари относно това как са си взели изпита и какъв "капацитет" имат!
-
Хе-хе... Изпитът не е само знания, често има и субективен елемент, който обикновено се явява разликата между 2 и 3, както и между 5 и 6 Може би към комплекта трябва да се предложи и хипнотизиращо махало
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
http://www.gospodari.com/reports/golyamoto-podskazvane
продължението - утре.
продължението - утре.
-
Обещаното продължение:
http://www.gospodari.com/reports/golyam ... skazvane-2
много ми харесва коректността в диктуването - "..., запетайка..."
http://www.gospodari.com/reports/golyam ... skazvane-3
http://www.gospodari.com/reports/golyam ... skazvane-2
много ми харесва коректността в диктуването - "..., запетайка..."
http://www.gospodari.com/reports/golyam ... skazvane-3
-
13 мнения
• Страница 1 от 1
|