начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос относно данъците на фирмата?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно данъците на фирмата?

Мнениеот est1234 » 09 Дек 2011, 14:58

Здравейте,имам намерение да отворя фирма като дейноста ще е търговия с хранителни продукти.Съжалявам,ако въпроса ми е формулиран неточно,но все пак да попитам надявам се специалистите да раберат какво имам в предвид.Ще бъда благодарен,ако някой ми каже колко горе-долу в проценти от приходите на фирмата ще бъдат разходите ми за данъци на годишна база,да кажем че фирмата ще бъде регистрирана по ДДС?Благодря предварително!!!
est1234
Нов потребител

Re: Въпрос относно данъците на фирмата?

Мнениеот microfinance » 09 Дек 2011, 18:08

Преди да започнете бизнеса, очевидно имате нужда да си поговорите надълго и нашироко със счетоводител и юрист, като преди това някой специалист трябва да Ви изготви адекватен бизнес план. От въпроса Ви се вижда, че от форумите няма да стане...
microfinance
Потребител

Мнениеот est1234 » 09 Дек 2011, 18:50

Да знам,че е така но в момента съм в чужбина и за това питам за да имам бегла представа как стоят нещата в България по тези въпроси.Благодаря ви все пак :)
est1234
Нов потребител

Мнениеот bennito » 09 Дек 2011, 22:50

Ами в предвид начин, по който задаваш така въпроса и предвид термина "приходи", с който ти визираш печалба, то данъкът ти е 10% като на всички.
bennito
Младши потребител

Мнениеот elambreva » 12 Дек 2011, 15:19

Включете си личните съобщения.
elambreva
Младши потребител

Мнениеот elambreva » 12 Дек 2011, 21:56

Все още са ви неактивни личните, въпреки че ми писахте, че сте ги пуснали. Оставете си майл или ги пуснете
elambreva
Младши потребител

Назад към Данъчно право