начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

законно ли е да ви водят до районното

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: законно ли е да ви водят до районното

Мнениеот mrkiril » 26 Юни 2012, 20:52

.
Последна промяна mrkiril на 26 Юни 2012, 20:56, променена общо 1 път
mrkiril
Младши потребител

Мнениеот mrkiril » 26 Юни 2012, 20:55

street написа:Психопатите сте вие!
Дето нямате работа и живота ви минава в нета... какъв съм бил аз , какъв бил док.. па вие сте много възвишени ли нещо???
и жалките сте вие драги мои, щото приноса си го давам всеки ден, за разлика от вас, приноса ми не е в нета ,а в реалността и приноса ми само за 1 месец е 3 осъдителни присъди по мои дела , които съм приключил не за 2 месеца, а за по 20 дни от образуването им, едната присъда е 8 месеца другите две по 3 години, тъй че за принос не ми говорете! и съм убеден .. не даже съм сигурен ,че в реалността повечето от пишещите "гении" тук са пълни мишоци .. едвааа едввааа забележими... може би дали единствено приноса си някой закоравял бандит да се измъкне сух.... на вас това ви е приноса, да вадите доказани престъпници от затвора и после да ходят и да грабят хората отново, приноса ви е да ходите в прокуратура и полиция да търсите връзки да си измъквате клиентите - това ви е приноса, нагледал съм се на лицемерни адвокатчета , много добре знам как стават нещата ... тъй ,че за моя принос айде по споко а?.. някакво си смешно сайтче няма как да определя някакъв си принос.. А лекси ,като си толкова много веща я кажи твоя принос какъв е ? Да пишеш в нета е май само... щото хората без работа седят в нета.. аз също съм го правил когато нямах, но сега имам и сядам "от дъжд на вятър" ама май вие киснете по цял ден и вечер тук...

"Трябва да имаме предвид, че служителите на МВР са онези, които тръгват по горещите следи. Следователят, прокурорът и съдията работят с папката. Хората от МВР се срещат с убития, ограбения, изнасиления, естествено е да имат професионална деформация. Разбирам изказването само като едно силно желание на ген. Борисов да се наказват престъпниците", разясни Филчев.
mrkiril
Младши потребител

Мнениеот mrkiril » 26 Юни 2012, 21:45

mrkiril
Младши потребител

Мнениеот 111888 » 28 Дек 2014, 12:36

viking188 написа:е , да , ама утре мога и да се окажа на мястото на "тормозения" и някакви биологични единици , облечени с малко повече власт, с IQ доста под средното , да ме разиграват наляво-надясно , щото съм го погледнал накриво. Нима това е ЗАКОННО ?!
:shock:
111888
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право