начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

Молба за съдействие.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Молба за съдействие.

Мнениеот viking73 » 27 Юни 2017, 23:27

Здравейте.
Имам нужда от следните норми, но не мога да ги открия никъде въпреки че търсих упорито. Бихте ли могли да ми изпратите линк? Предварително Ви благодаря.
Норми и правила за проектиране на санитарните помещения в жилищни и обществени сгради (не се отнасят за жилищни сгради и за обществени тоалетни с неограничен достъп), публ., БСА, бр. 8 от 1967 г.; отменени части (ДВ, бр. 6 от 1989 г.); публ., БСА, бр. 11 от 1988 г.
viking73
Младши потребител

Re: Молба за съдействие.

Мнениеот ch3oh » 28 Юни 2017, 11:03

Случайно да сте чували за градска библиотека?
ch3oh
Активен потребител

Re: Молба за съдействие.

Мнениеот viking73 » 28 Юни 2017, 22:02

ch3oh написа:Случайно да сте чували за градска библиотека?

Чувал съм и дори я посещавам. А Вие случайно да сте чували че не всички неща могат да се намерят в библиотеката и че в интернет вероятността това да се случи е по-голяма. За пестенето на време няма да коментирам... Моля ако някой може да ми помогне.
viking73
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ