начало

Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие

prehvarlqne na avtomobil

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

prehvarlqne na avtomobil

Мнениеот Krasimir Kirilov » 20 Мар 2005, 20:30

Moi klient e polu4il v nasledstvo edin avtomobil.Toi e na 3 du6i, koito sa saglasni da go prodadat. Klientat mi e v 4ujbina , no e ostavil palnomo6no na edin ot drugite dvama naslednici. Vaprosat e moje li da go prehvarlim kato klientat mi ima zadaljeniq kam zdravnata kasa? I te ne sa malko ,, mai za vsi4kite 5 godini?
Krasimir Kirilov

Re: prehvarlqne na avtomobil

Мнениеот ? » 20 Мар 2005, 21:01

Напишете го с български букви !
?

Мнениеот Petranka » 20 Мар 2005, 21:57

da, mojete. Pri pokupko-prodajba na MPS prodava`ite popalvat deklaraciq po 4len 226 al.2 ot DPK, no tq ne e obvarzana s nqkakvi proverki, a e prosto 1 deklaraciq. Notariusat 6te udostoveri sdelkata. I posle noviqt kupuva4 v 14 dneven srok otiva v KAT da si smeni talona na svoe ime.
Petranka

Мнениеот адв. » 21 Мар 2005, 10:37

Няма особена пречка, ако не броим чл.313 НК ...
адв.

Мнениеот Красимир Кирилов » 21 Мар 2005, 16:43

И аз точно от него се притеснявям
Красимир Кирилов

Мнениеот nkunev » 21 Мар 2005, 19:09

Ами за да не се притеснявате погледнете чл.226, ал.4 от ДПК. Просто частта на Вашия клиент от продажната цена на автомобила да бъде внесена по сметка на НОИ. А иначе той/пълномощника/ да декларира задълженията си в декларацията по чл.226, ал.2
nkunev
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ