- Дата и час: 26 Ное 2024, 16:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
чл.11, ал.2 ЗСПЗЗ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Предявява се иск до РС по местонахождение на земи, гори. Но предварително трябва от общината да си извадите удостоверение за наследници /ако земите, горите са наследствени/, удостоверение за притежаваните от наследодателя ви земи, гори ако нямате нот. актове и комисията за възстановяване ще ви издаде удостоверение, че не сте искали възстановяването им. Ответник е тази комисия, затова всичките ви документи и молбата подавате в два екземпляра, освен това независимо от удостоверението в молбата си конкретизирайте /опишете/ имотите които искате да ви се възстановят по вид - /напр. земеделска земя, гора/, местонахождеие /село/, местност и площ. Опишете и защо сте пропуснали срока за заявяване. Аз сега съм в такава процедура и имам насрочено дело септември. На делото трябва да се явите независимо, че ответника няма да се яви. Те това е.
- Стенли
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|