начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Необходим договор със строителна бригада за ремонт ?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Необходим договор със строителна бригада за ремонт ?

Мнениеот Рашев » 19 Юли 2005, 10:58

Предстои да се смени покривна консрукция 250 кв.м. с нова - ремонт на носещото скеле , полагане на изолация, полагане на нови керемиди и водостоци. За целта ще ангажирам някаква бригада. Необходим ми е договор за да уредя взаимоотношенията си с бригадата и този договор да ми помогне при евентуално не добре свършена работа от страна на бригадата или възникнали проблеми от нейна страна.
Нужен ми е юрист с опит в тази област, който може да изготви такъв договор.
Моля, за вашите предложения !
Предварително благодаря !
Рашев

Мнениеот гений75 » 19 Юли 2005, 12:27

"Някаква бригада" не ми звучи много добре. Добре е да се свържете със строителна фирма, извършваща строително-ремонтна дейност. Първо , защото ще има с кого да подпишете договор и съответно да търсите отговорност за лошо или некачествено изпълнение. Трябва да определите в договора начините на плащане , извършване на ремонта и с какви материали и доставката им.
Второ, очаквайте от фирмата да ви предложат оферта. Това не е проста работа.
Що се отнася до договора, добре ще е да си наемете адвокат.
Имам само договори, свързани с ремонтите на хотелите в Албена, но не мога да ви ги предоставя, подписал съм декларация за неразгласяване на информацията, но ако имате въпроси ще се опитам да ви отговоря.
гений75

Гений дай телефона за връзка?

Мнениеот Рашев » 19 Юли 2005, 21:50

Гений дай телефона за връзка?
Рашев

Назад към Взаимопомощ