Предстои да се смени покривна консрукция 250 кв.м. с нова - ремонт на носещото скеле , полагане на изолация, полагане на нови керемиди и водостоци. За целта ще ангажирам някаква бригада. Необходим ми е договор за да уредя взаимоотношенията си с бригадата и този договор да ми помогне при евентуално не добре свършена работа от страна на бригадата или възникнали проблеми от нейна страна.
Нужен ми е юрист с опит в тази област, който може да изготви такъв договор.
Моля, за вашите предложения !
Предварително благодаря !
- Дата и час: 26 Ное 2024, 18:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Необходим договор със строителна бригада за ремонт ?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
"Някаква бригада" не ми звучи много добре. Добре е да се свържете със строителна фирма, извършваща строително-ремонтна дейност. Първо , защото ще има с кого да подпишете договор и съответно да търсите отговорност за лошо или некачествено изпълнение. Трябва да определите в договора начините на плащане , извършване на ремонта и с какви материали и доставката им.
Второ, очаквайте от фирмата да ви предложат оферта. Това не е проста работа.
Що се отнася до договора, добре ще е да си наемете адвокат.
Имам само договори, свързани с ремонтите на хотелите в Албена, но не мога да ви ги предоставя, подписал съм декларация за неразгласяване на информацията, но ако имате въпроси ще се опитам да ви отговоря.
Второ, очаквайте от фирмата да ви предложат оферта. Това не е проста работа.
Що се отнася до договора, добре ще е да си наемете адвокат.
Имам само договори, свързани с ремонтите на хотелите в Албена, но не мога да ви ги предоставя, подписал съм декларация за неразгласяване на информацията, но ако имате въпроси ще се опитам да ви отговоря.
- гений75
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|