- Дата и час: 26 Ное 2024, 18:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Спешно търся адвокат
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Спешно търся адвокат
Спешно търся свестен адвокат за непълнолетен във връзка с чл.354а от НК. Моля, не ми трябва юридически консултант, който ще напише 2 молби и ще се яви 2 пъти проформа на съдебни заседания, а АДВОКАТ, който ще се бори за клиента си - дете, по нелепа случайност оказало се под ударите на едно безумно законодателство.
- Леда
Не се надявайте във форума да намерите точно това,което търсите,за да не останете разочарована!Няма начин във вашия град да няма поне един читав адвокат,който заслужава вашето доверие.Ако няма такъв,то............надали точно тук ще го намерите.Колеги,които си предлагат услугите по този начин лично у мен будят съмнение.
- галина
Несъгласие
Колежке, не забравяйте, че има млади и изпълнени сидеали и желание за работа колеги и колежки (адвокати), които ще направят всичко възможно за клиент, в чиято кауза вярват!
Те може и да не притежават рутината на възрастните колеги, но не са и изпълнени с алчни загрубели, безчувстени мотиви, които никак не са в полза на клиента..
Те също имат нужда да оцелеят!
А, могат да оцелеят, само ако има кой да им се довери...
Иначе, гилдията ще се лиши от тях..
Клиентите - също!
Или , просто ще се променят, след 4-8 месеца глад...
Те, как да се свържат с клиентитев си, ако не се самопредлагат?
Няма начин!
Ант
Те може и да не притежават рутината на възрастните колеги, но не са и изпълнени с алчни загрубели, безчувстени мотиви, които никак не са в полза на клиента..
Те също имат нужда да оцелеят!
А, могат да оцелеят, само ако има кой да им се довери...
Иначе, гилдията ще се лиши от тях..
Клиентите - също!
Или , просто ще се променят, след 4-8 месеца глад...
Те, как да се свържат с клиентитев си, ако не се самопредлагат?
Няма начин!
Ант
- Ант
Ох, Галина, да Ви кажа, не знам адвокат ли сте, колега ли сте изобщо, но ще Ви попитам искрено един въпрос - смятате ли, че от присъствието Ви в този форум има полза изобщо за някого? За Вас - влизам тук от години и следя и Вашите безценни мнения - очевидно няма; за клиентите - очевидно за всички - също няма! Защо го правите? Наситина ми е любопитно!
- iadosana
Благодаря на всички, които ми помогнаха с мнение или информация. Не съм юристка, затова се обърнах за помощ към вашия форум. Склонна съм да се доверя и на млад човек, който ще компенсира липсата на рутина с амбиция и хъс и ще свърши много по-добра работа от "мастития адвокат", за който едно такова дело е просто досадна бройка.
Ще се обадя на посочения адвокат. Ще ви информирам за развитието на делото, без да споменавам имена. Благодаря още веднъж за отзивчивостта. Честно казано, имах нужда и от психическа подкрепа.
Ще се обадя на посочения адвокат. Ще ви информирам за развитието на делото, без да споменавам имена. Благодаря още веднъж за отзивчивостта. Честно казано, имах нужда и от психическа подкрепа.
- Leda
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|