Предварително се извинявам за въпроса
От къде мога да си извадя документче за актуално състояние на ООД?
Имам някакъв спомен, че се правеше в сградата на Булстат (паметника Левски) .. но паметта може и да ме лъже.
Моля помогнете, че ме припират за документи
- Дата и час: 26 Ное 2024, 18:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
задачка закачка ?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Вероятно имате предвид НСИ на ул. "Панайот Волов". Там могат да Ви издадат удостоверение за актуално състояние, но съдът не го признава. Ако актуалното не Ви е необходимо за пред съд - може и от там да си го извадите - става веднага. Ако ли не - СГС, Фирмено отделение, вход от към ул. "Позитано". Трябва Ви № на фирменото дело и коя година е регистрирано дружеството. Плащате 5 лв. на касата и после на гишето за съответната година подавате квитанцията + молба, свободен текст. Ще бъде готово след 3 до 5 дни.
- justine
- Потребител
Понеже питате за София, затова Ви писах за срока за изд. на удостоверението. Той си е от 3-5 дни. Другаде може да ги издават и веднага, това зависи от организацията на дейността на съответната съдебна администрация. Лично аз многократно съм молила /учтиво/ деловодителките във ФО и те са ми издавали удостоверението за следващия ден, но това е изключение от практиката на деловодството в СГС. Иначе на "П. Волов", зад Музикалния театър издават удостоверението веднага, срещу 6 лв. Ако удостоверението Ви е необходимо спешно и няма да го депозирате в съда - вървете в НСИ.
А, това за НСБОП не го знаех, но не ми се струва сериозно, поне не във всички случаи.
А, това за НСБОП не го знаех, но не ми се струва сериозно, поне не във всички случаи.
- justine
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|