начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

конкурс за дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот Гост » 27 Окт 2005, 13:18

тези конкурси къде ги обявяват? Има ли предварително обявени срокове за подаване на документите или ги събират извесно време и после насрочват дата?
Гост

Мнениеот Гост » 27 Окт 2005, 13:26

Дознател написа:Щом някой смято че е лесно да си дознател,нека първо поработи пък тогава да коментира,за правната култура на дознателите!!!!!!!!! :!: :!:

Защото съм работил и работя, затова коментирам. Като следовател-по преобразуваните дознания. А вече като прокурор, засъжаление-също потакива. Изискванията трябва да са сериозни, цензът-задължителен, подборът.внимателен. Що е кражба всеки знае. как се разследва, обаче, май не. А за по-сложните неща да не говорим.
Гост

Мнениеот Гост » 28 Окт 2005, 10:56

не си давайте зор колеги, назначените са вече ясни:)))))))
Гост

конкурс за дознатели

Мнениеот гост » 28 Окт 2005, 19:22

Дали?
гост

конкурс за дознатели

Мнениеот гост » 28 Окт 2005, 19:24

Но, в такъв случай защото ще си правят труда от МВР, да ни уведомяват за предстоящият юридически тест?
гост

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 17:39

Някой ще сподели ли как е минал днес изпита
Гост

изпит за дознатели

Мнениеот dess » 30 Окт 2005, 18:10

Изпита за гр. Варна е утре 31.10/10.15 часа. Днес в кой град се е провел такъв?
dess

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 18:17

някой беше споменал че днес ще има във Варна, но явно е грешка
Гост

изпит за дознатели

Мнениеот Гост 2 » 30 Окт 2005, 18:40

Колеги, с колко грешни отговора пускат до устната част на изпита, знае ли някой?
Гост 2

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 19:08

С 30 верни отговора от 40 въпроса, но за да минеш и устния от колеги чух че трябва да имаш над 35 верни на писмения.
Гост

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 20:42

ех колеги, нали знаете , че и да минете устния никой не ви гарантира , че сте го взели
резултатите се чакат доста и ако не ви се обадят никой не ви обяснява защо
Гост

конкурс за дознатели

Мнениеот гост 2 » 30 Окт 2005, 21:21

Да, това и аз го знам от личен опит. За съжаление в системата на МВР е явно така.
гост 2

Мнениеот гост Х » 31 Окт 2005, 10:08

Аз преминах през всички нива, тестове, психо и т.н. И стигнах до големите комисии, на които ти задават въпроси от рода на: Коя ти беше класната ръководителка в гимназията Х?... За съжаление, ако нямате човек зад гърба си, който да е 100 процента зад вас, случайно няма да влезете :( В тази система няма нищо случайно. И ако стигнете до края на комисиите съвсем случайно - пак няма да получите назначение... Това е бг действителността :?
гост Х

Мнениеот адвокат » 31 Окт 2005, 10:18

Колега Дознател не приемай толкова навътре критиките към Вас, защото са единици тези дознатели, които си знаят и вършат работата, а останалата част над 98 % са просто връзкари и нищо не разбират и се правят само на велики.
адвокат

Мнениеот Гост » 31 Окт 2005, 10:32

Факт безспорен. И на цялата хубост и явна неграмотност, са и с претенции.
Гост

Мнениеот препатила » 31 Окт 2005, 13:21

Въобще не си давайте зор. Аз се явих преди година и половина 8 жени и 6 мъже. На устния заявиха, че сме държали достатъчно брой изпити и той е само да се види нагласата за работа и да се изчистят някои въпроси от писмения. Пред мен влезе мъж и след 5 мин. излезе - къде е работил, защо иска да работи в МВР и т.н. След него бях аз - първа реплика браво имате много добри знания в наказателния процес не сте допуснали нито една грешка, в наказателното право две - една всички сме я допуснали, другата я изяснихме. Последва 40 минути изпитване, включително и въпроси по които може да се прави аспирантура, защото теорията по тях е на различно мнение. Бях изключително добре подготвена. сега загубих интерес и не бих се подложила повторно на такова унижение. Бяха одобрени 6-те мъже и 1 жена, която е техен оперативен работник.
препатила

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 11:14

Някой няма ли да сподели впечатления от вчера?
Гост

Мнениеот itd » 01 Ное 2005, 12:22

за дознатели триабва да си минал и изпита за правоспособност, нали?А каде то4но се провериава за конкурсите?Благодаря!
itd

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 12:24

Ами теста беше сравнително лесен. Събеседването както общи въпроси от сорта защо искаш да работиш като дознател, грешките в теста и няколко други въпроса от НП и НПК. Преминаваше спокойно и пак следва чакане...
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 12:38

това за сравнително лесен го кажи на двайсете скъсани, имаше хора които се явяваха за пореден път
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити