начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Моля помогнете със съвет !!!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете със съвет !!!

Мнениеот powder » 01 Сеп 2004, 00:40

Не знам как да постъпя и има ли смисъл да се занимавам и да давам пари за моя проблем, които нямам в излишък.
Ще ви помоля, ако не ви затруднява и имате възможност да ми помогнете с взимането на рещение в областта на наказателното право дали да се занимавам и да започна завеждане на дело.
Ако се съгласите, моля да ми пратите e-mail и аз ще ви пратя подробно описание на моя случай.
powder

Re: Моля помогнете със съвет !!!

Мнениеот младежа » 01 Сеп 2004, 08:56

Е , хайде де разправяй- да се позабавляваме и да си почешем мозъците, не се притеснявай
младежа

Мнениеот valeriii » 01 Сеп 2004, 09:49

КАК И КОГА СМЯТАТЕ ДА ПЛАЩАТЕ?
valeriii
Младши потребител

Мнениеот Методи Шамов » 01 Сеп 2004, 12:40

Кажете си случая. "Не всичко е пари, приятелю..", както пееше Лили Иванова. Пък може и да се опитаме да ви дадем полезен съвет :))
Методи Шамов

Мнениеот Com » 01 Сеп 2004, 13:54

Помогнете и на жената с кооперацията
Com

Мнениеот адвокат » 01 Сеп 2004, 14:40

чакаме информация по случая
адвокат

Мнениеот baicho » 01 Сеп 2004, 15:15

Кажи за какво става въпрос и ще ти помогнем :) Не се притеснявай, чували сме и виждали какво ли не...
baicho

Мнениеот lidiq » 01 Сеп 2004, 22:51

Да ама той май се притесни.макар ,че до колкото разбрах човека иска да му пишем на майла.Може би не желае да популяризира проблема си:)
lidiq
Младши потребител

Мнениеот azura » 01 Сеп 2004, 23:05

mai vsi4ki sme v netarpelivo o4akvane
azura
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ