Не знам как да постъпя и има ли смисъл да се занимавам и да давам пари за моя проблем, които нямам в излишък.
Ще ви помоля, ако не ви затруднява и имате възможност да ми помогнете с взимането на рещение в областта на наказателното право дали да се занимавам и да започна завеждане на дело.
Ако се съгласите, моля да ми пратите e-mail и аз ще ви пратя подробно описание на моя случай.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля помогнете със съвет !!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Моля помогнете със съвет !!!
Е , хайде де разправяй- да се позабавляваме и да си почешем мозъците, не се притеснявай
- младежа
КАК И КОГА СМЯТАТЕ ДА ПЛАЩАТЕ?
- valeriii
- Младши потребител
Кажете си случая. "Не всичко е пари, приятелю..", както пееше Лили Иванова. Пък може и да се опитаме да ви дадем полезен съвет :))
- Методи Шамов
Кажи за какво става въпрос и ще ти помогнем :) Не се притеснявай, чували сме и виждали какво ли не...
- baicho
Да ама той май се притесни.макар ,че до колкото разбрах човека иска да му пишем на майла.Може би не желае да популяризира проблема си:)
- lidiq
- Младши потребител
mai vsi4ki sme v netarpelivo o4akvane
- azura
- Нов потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|