начало

Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото

ДЕН на ПОБЕДАТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот magistrat12 » 18 Май 2008, 13:19

Мерси много! :) Винаги ми е допадало звученето на руския химн-мног е величествен!Мерси,че ми го предостави :)!
magistrat12
Нов потребител

Мнениеот gudio » 18 Май 2008, 17:01

Мне кажется, дорогие товарищи, с Днем Победы и его отпразднованием пора оканчивать :) Призываю вас, если нечего существенного сказать, не спамить линками, мы же все наслушались и объелись по горло этими песнями. Иначе придется в скорое время тему запереть на ключ !
И вспомните - была и песня такая: "Хороша страна Болгария, но Россия лучше всех !"
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот 7777777 » 18 Май 2008, 17:55

gudio написа:Мне кажется, дорогие товарищи, с Днем Победы и его отпразднованием пора оканчивать :) Призываю вас, если нечего существенного сказать, не спамить линками, мы же все наслушались и объелись по горло этими песнями. Иначе придется в скорое время тему запереть на ключ !
И вспомните - была и песня такая: "Хороша страна Болгария, но Россия лучше всех !"

Браво! Страшно ми допадна това послание - не за друго, а заради перфектния руски. Само фразата "объелись по горло" нещо ми се изплъзва с превода. Ако може поне да я преведете, преди да заключите темата, че да не ровя тук и там. Благодаря предварително.
7777777
Младши потребител

Мнениеот gudio » 18 Май 2008, 18:41

7777777 написа: ... фразата "объелись по горло" нещо ми се изплъзва с превода. Ако може поне да я преведете, преди да заключите темата, че да не ровя тук и там. Благодаря предварително.

"Преядохме... до гърлото ни стигна ( :wink: демек - доповръща ни се)". Няма да заключвам темата, но тези линкове всеки може да си ги намери сам без усилия в "YouTube" и където и да е. Ако има някой нещо да казва - да заповяда, `щото само пускането на "песньовки" си е жив спам...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот ensso » 19 Май 2008, 09:22

gudio написа:Мне кажется, дорогие товарищи, с Днем Победы и его празднованием пора ЗАканчивать :) Призываю вас, если нечего БОЛЬШЕ существенного сказать, не спамить линками, мы же все наслушались и объелись по горло этими песнями. Иначе придется в скорое время тему запереть на ключ !

:twisted: Перестаньте хулиганить !

Я И НЕ ХУЛИГАНЮ! :evil: ЭТО Ты ПРАВОКАТОР!
Последна промяна ensso на 19 Май 2008, 11:21, променена общо 1 път
ensso
Потребител

Re: ДЕН на ПОБЕДАТА

Мнениеот mecanin » 13 Май 2011, 14:50

Тъжно е че това е форум за интелигентни хора, а се пишат такива глупости. Драги сънародници, докога ще живеем в свят на мегамитове?
Аз продължавам да търся и една причина,поради която 9-ти май трябва да е почитана дата от нас българите след като:

1.България губи войната.Губим за пореден път изконните български земи Македония и Беломорска Тракия.

2.На власт идва диктаторски режим,който само в първите си дни на власт избива хиляди хора без съд и присъда,а по-късно с т.нар. Народен съд ликвидира българския военен,политически и културен елит граден още от Възраждането.

3.България става за 45 години марионетка на СССР.Откъсната е от естествените процеси на развитие на свободния свят в политическо,икономическо и културно отношение последствията,от което виждаме и до днес.
mecanin
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 13 Май 2011, 15:21

Малко късно след празника,ама...
mecanin написа:Тъжно е че това е форум за интелигентни хора, а се пишат такива глупости. Драги сънародници, докога ще живеем в свят на мегамитове?
Аз продължавам да търся и една причина,поради която 9-ти май трябва да е почитана дата от нас българите след като:

1.България губи войната.Губим за пореден път изконните български земи Македония и Беломорска Тракия.
Да,защото сме пак на страната на Германия,а що се отнася до Тракия и Македония ние да не сме влезли с тях във войната?
2.На власт идва диктаторски режим,който само в първите си дни на власт избива хиляди хора без съд и присъда,а по-късно с т.нар. Народен съд ликвидира българския военен,политически и културен елит граден още от Възраждането./Да, ама какво е виновен 9 май затова :roll: ?/

3.България става за 45 години марионетка на СССР.Откъсната е от естествените процеси на развитие на свободния свят в политическо,икономическо и културно отношение последствията,от което виждаме и до днес.
/Това е станало оше на 9 септември ланшната година./
Дали ако бяхте поляк, руснак, французин или евреин бихте мислили по подобен начин?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот apfel » 13 Май 2011, 18:54

Празниците са хубаво нещо ,стига да не са задължителни !

Ще се въздържа от коментар по темата,просто ще кажа ,че Германия е невероятно красива държава,чиста и приветлива към хората .Заслужава си човек да я посети . :)
apfel
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 14 Май 2011, 10:45

Велика песен/ не бях я чувала /, велика е и "День победъй". Жалко, че политиката така се обърна, че се отдалечихме от Русия. А руснаците наистина имат толкова близка до нашата душевност.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот apfel » 13 Мар 2013, 12:35

:)
apfel
Активен потребител

Мнениеот redapple » 14 Мар 2013, 03:32

Първият коментатор (не говорителят) Никита Михалков ли е?

Може и да ми се струва, покрай изгледаните накуп негови филми в последните дни, но ми звучи като него...
redapple
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии