начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Как се публикува обява в ДВ?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се публикува обява в ДВ?

Мнениеот албенади » 30 Мар 2005, 11:10

Моля за вашата помощ. Може ли някой да ми каже как се публикува обява в ДВ за провеждане на Общо събрание?
Доколкото знам трябва да се плати такса по сметката на Народно събрание. Колко е тази такса? След това какво се прилага, освен дневен ред на Общото събрание и бележката от платената такса? И последен въпрос - може ли тези неща да се изпратят по пощата и ако да, на какъв адрес?
Предварително благодаря!
албенади

Re: Как се публикува обява в ДВ?

Мнениеот zvezda » 30 Мар 2005, 11:50

Влез в страницата на Народно събрание - държавен вестник (от лекса - държавни институции). Там пише за таксите, сметките и т.н. Аз съм пращала по следния начин - плащам с платежно нареждане таксата, пиша придружително писмо и на отделен лист само текста за обнародване, слагам всичко това в плик и го пускам в определената за целта пощенска кутия на "Държавен вестник" в сградата на бул. "Дондуков". Можеш да се обадиш на посочените телефони в сайта, за да попиташ става ли по пощата.
zvezda
Потребител

Назад към Взаимопомощ