Хора , не си мислете,че сте единствените адвокати.Просто попитах.Какво значи авантаджии, аз не целя финансови възмездия.Просто КАТ не е все и вся.Аз имам нарушение и то ми е първо, след 28 години стаж.
Въпросът е до тълкувание на закона, който е променян толкова пъти,че Чингиз хан няма толкова роднини.
А и никой няма да ми плати нервите.
Приемете го,че хората не са ви абонати, в частност аз мога и сам да се представлявам , мога и да си взема книжката и да си играем на криеница.Въпросът е принципен.Аз не съм престъпник, а водач на МПС.А дали някой се наема да се заеме с моя случай , това е отделен въпрос.
Мерси на отговорилите, а на другите всичко хубаво.
PS: Г-н Олдмен , не Ви пожелавам да имате вземане-даване с КАТ.Ако не желаете да помогнете защо изобщо давате на потребители да се регват тук.Направете си форума само за юристи и.т.н
Отделно от това не съм карал никого да чете или да ми отговаря тук.
Аз съм наясно ,че гилдиите и кликите си пазят гърбовете, а кой пази водачите- те самите или в краен случай Господ, ако са религиозни.Виждам,че никой не се отзова, аз не съм и чакал, пак казвам ''Спасението по единично'' не е решение.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 08:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наказателно постановление от КАТ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Наказателно постановление от КАТ?
Споко, то тук има 2ма 3ма, дето пишат така постоянно от нови никове, все ги трият и банват и така. Ти си нов, затова не знаеш.
Изглежда са или некадърни или гладни
А иначе по твоя случай - вече така са нещата, че като си получиш наказателното постановление, тогава според дата, членове и т.н. може някой да ти кажа нещо.
Изглежда са или некадърни или гладни
А иначе по твоя случай - вече така са нещата, че като си получиш наказателното постановление, тогава според дата, членове и т.н. може някой да ти кажа нещо.
- nikiboy
- Потребител
salahadin написа:PS: Г-н Олдмен , не Ви пожелавам да имате вземане-даване с КАТ.Ако не желаете да помогнете защо изобщо давате на потребители да се регват тук.Направете си форума само за юристи и.т.н
Отделно от това не съм карал никого да чете или да ми отговаря тук.
Аз съм наясно ,че гилдиите и кликите си пазят гърбовете, а кой пази водачите- те самите или в краен случай Господ, ако са религиозни.Виждам,че никой не се отзова, аз не съм и чакал, пак казвам ''Спасението по единично'' не е решение.
Явно не сте ми погледнали подписа, който автоматично се поставя след писанието ми... не съм юрист, нямам нищо дори близко с юридическите, и дори хуманитарните науки. И аз се чудя как не са ме баннали още оттук ... Опитвах се да ви помогна на разбираем, неюридически език, но щом моите мнения ви досаждат... ще гледам да се въздържам. Извинявам се.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Според чл. 159, ал.2 от ЗДвП - Не се издава свидетелство за управление на моторно превозно средство или негов дубликат, както и отнето свидетелство не се връща до заплащане изцяло на дължимите от него глоби. Имат се предвид всички глоби които се водят на отчет в КАТ. Това е нещо различно от основанието по чл. 171, т.1 от ЗДвП. А Вие сигурен ли сте че не сте предали СУ на МПС доброволно - какво Ви е доказателството че то е било принудително отнето.
- iva_sh
- Потребител
Дума срещу дума и подпис на констатация.При положение,че ми ги иззеха не знам как може да се нарече доброволно.
Както се казва ще поживеем, ще видим.
Както се казва ще поживеем, ще видим.
- salahadin
- Младши потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Административно право
|
|