Здравейте,
През 2006 г. купих кола нов внос. По една или друга причина (отлагане, отлагане, отлагане ) съм я регистрирал само в КАТ без данъчно/община. За първи път тази година при годишен преглед ми искат бележка за платен данък. Имам няколко въпроса:
- ще ми бъде ли наложена глоба?
- ще ми искат ли данъците за 7 години или само за 5, тъй като останалите са погасени по давност?
- ще мога ли да платя само едната година и да си мина прегледа, като разсроча дължимия данък, или ще искат цялата сума накуп ( )
Моля за мнения главно на човешки език, не разбирам юридически
- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Данък МПС за нерегистриран автомобил в данъчното
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Данък МПС за нерегистриран автомобил в данъчното
Здрасти! Ще платиш данък за 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 и 2013 година с лихви за закъснение и тогава ще минеш прегледа. Твоят джакпот са спестените данъци за 2006 и 2007 година. Глоба не би трябвало да ти наложат, но знае ли човек какъв ще е късмета.
- thebeast
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|